Protukliznost

protukliznost-1vU mogućnosti smo Vam predstaviti proizvod za podne obloge s povećanom opasnošću od klizanja i padova na: keramičkim pločicama, poliranom kamenu  i slično.

Temeljni zadatak ovog proizvoda je da smanji do minimuma ili otkloni visoki stupanj nezgoda, a time i povezanu odgovornost vlasnika u javnim objektima i na javnim površinama kao što su: stepeništa, holovi, kade, tuš kade, podovi oko kada, rubovi oko bazena, podovi bazena, podovi u kuhinjama, podovi oko integrala i slično.

* naš proizvod nije premaz koji nakon tretiranja ostaje na podlozi.

Nakon izvršenih radova, tretiranu podlogu isperemo vodom i ona je odmah spremna za uporabu. Na odrađenim površinama ne vide se nikakvi znakovi da je podloga tretirana s protukliznim sredstvom sve dok se ne zakorači na površinu (mokru od vode, ulja, sapunice i sl.). Tek tada se osjeti učinak.

protukliznost-2

Prema ZH /571 – ispitivanja protukliznosti su izvršena prema standardima DIN 51 130, DIN 53 505, DIN 51 097 na temelju kojih je proizvod uvršten u grupu R 13 – 35 stupnjeva, što omogućava protukliznost pod nagibom do 35 stupnjeva.

1. protukliznost na svim mineralnim površinama
2. sigurnost koračanja provjerena prema DIN 51130, DIN 51097, EDIN 53505
3. ekološka i brza primjena sa stručnom edukacijom u tvornici proizvođača
4. korištenje površine odmah nakon izrade uz jamstvo od 5 godina
5. kvaliteta podnih obloga ostaje sačuvana
6. održavanje čistoće protukliznih površina ostaje isto kao i prije tretiranja

Odgovori